Expo Flora 20-23 mai 2010

Expo Flora 20-23 mai 2010, editia a IV a Parcarea Billa Circumvalaţiunii

Motto: “Locul unde florile îţi zâmbesc”

Întotdeauna o expoziţie cu subiect principal florile, produce animaţie şi bucurie în Timişoara,dat fiind cunoscute tradiţia şi pasiunea cu care horticultura este practicată de localnici.



Ediţia precedentă din luna aprilie a adus în faţa expozanţilor numeroşi un record de public pentru parcarea centrului comercial care a gîzduit-o detaşând-o evident şi pentru multă vreme de manifestări nu doar similare petrecute în aceeaşi locaţie.
Astfel s-a împlinit dorinţa formulată de numeroşi reprezentanţi ai publicului dar şi de o parte însemnată a expozanţilor în profil de a se reuni într-o nouă ediţie a “Expo Flora” cu dorinţa fermă de a aduce oferta de specialitate actualizată pentru acestă parte a anului şi nu numai.
Peste 30 de firme autohtone şi câteva reprezentative din Ungaria vor atrage atenţia vizitatorilor cu: flori, accesorii, echipamente, produse naturiste, servicii specifice, altele adiacente sau solicitate a se găsi în standuri.
Târgul de flori din parcarea Billa Circumvalaţiunii încearcă să însenineze peisajul destul de mohorât nu doar de nori şi ploi dar şi de perspectivele înegurate induse de situaţia economică actuală.