Poli Timisoara - FC Brasov

Locul 5 - performanta sau esec?

Calculele matematice indicau posibilitatea ca Poli sa prinda podium-ul. Dar jucatorii de la Poli nu se stiu cu matematica, motiv pentru care jocul slab al polistilor au contrazis aceste calcule. Inca din debutul meciului jucatorii au arata o stare de ,,rupism'' fata de meci. Pai de ce sa se agite? Publicul nu se ridica la valoarea lor ca sa poata fi rasplatit cu daruirea lor in joc. In relatia jucatori contribuabili noi suntem cei prosti. Viram spre echipa milioane de euro pentru performanta si ea intarzie sa apara. Pentru ce dam banii? Avem o echipa de baschet care face performanta cu buget redus si salarii restante. Este normal ca pasiunea a 80000 de fani sau poate mai multi sa ne coste pe toti asa de scump?
Dar noi suntem cei multi si fraieri. Ne-a intrebat cineva daca suntem de acord sa directionam aceste sume din bugetul local, in conditiile in care orasul este in vizibila degradare?
Dar sa revenim la meci....
In debutul de meci vedem o echipa timisoreana visatoare, cu o formatie de joc improvizata si amortita. Acest lucru este sesizat si de oaspeti, care lanseaza un atac fulger si marcheaza pentru 0-1 in minutul 9. Supriza? Nici vorba.
Este o continuare a jocului slab facut in acest retur si nu numai de polisti. Dar daca credeti ca golul a venit intamplator, ajungem sa vedem ca in minutul 16 oaspetii isi maresc avantajul la 0-2. Ce reactie au jucatorii timisoreni? Asteapta cu incredere pauza!
Dar ca sa nu-i acuze cineva de blat sau lipsa de implicare, in minutul 20 au primul sut pe poarta. Din acest minut ii putem acuza doar de neputinta.
Si minutele se scurg, doar galeria fiind singura care are ceva interesant de oferit.



Repriza secunda alb violetii incep asaltul la poarta oaspetilor, dar nu reusesc sa o faca convingator, fazele de cele mai multe ori fiind stopate la 16 metri de poarta adversa. In timp ce publicul se bucura de soare, Chiacu reuseste in minutul 66 sa inscrie. Cu toti am crezut ca vor reusi egalarea si poate ca vom castiga. Golul da incredere jucatoriilor timisoreni, care devin tot mai insistenti cu fazele de atac, dar din pacate mai mult nu s-a putut si meciul se incheie intr-o dezamagire anticipata.
La conferinta de presa Sabau a fost intrebat daca locul 5 este socotit performata sau esec cu lotul de jucatori actual, dar raspunsul nu a fost gasit de tehnicean.
Intrebarea mea este: daca schimbam antrenorul, cu acesti jucaori putem face performanta?