Jam national de Parkour in Timisoara

Comunitatea practicantilor de Parkour din Romania organizeaza pentru a saptea oara consecutiv intalnirea anuala a practicanilor de Parkour de pe teritoriul Romaniei.


Anul acesta intalnirea va fi tinuta in Timisoara pe data de 17 Aprilie si va reuni peste 100 de traceuri (practicanti de Parkour) din toata Romania. In anii trecuti au avut loc intalniri nationale in Iasi, Constanta, Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca si Brasov.
Organizarea acestor tipuri de intalniri a fost initiata in anul 2005, datorita exploziei popularitatii acestui sport in Romania, precum si a numarului din ce in ce mai mare de fani si practicanti. Succesul si schimbul de experienta rezultat din intalnirile anuale a facut posibila organizarea unor evenimente din ce in ce mai mari, atat la nivel national cat si la nivel local, cel mai adesea in orasul Bucuresti.
Daca la prima intalnire nationala au fost prezenti doar 15 traceuri, numarul acestora s-a marit la peste 100 de participanti experimentati, inregistrand o continua crestere. Acest aflux de noi practicanti a facut posibila si extinderea scopului Jam-urilor Nationale de Parkour, devenind o resursa extraodinara de informare si perfectionare pentru practicanti si pentru persoanele interesate de aceasta disciplina.
Jam-ul de Parkour din Timisoara se va tine in aer liber, in perimetrul orasului Timisoara si va consta in activitati de conditionare fizica, tehnica specifica de Parkour si acrobatii urbane.
Acest Jam este organizat cu aprobarea Primariei din Timisoara si este sustinut de Red Bull si Nutricult.ro
Despre Traceurs.RO Traceurs.RO este prima si cea mai mare comunitate a practicantilor de Parkour din Romania cu peste 1400 de membri inregistrati. Comunitatea este implicata in actiuni sportive in aer liber, organizand antrenamente lunare in Bucuresti sub forma de workshopuri gratuite. In acelasi timp, Traceurs.RO este si o platforma de informatii si discutii disponibilia pentru publicul larg, avand nucleul organizatoric in Bucuresti, cu sustinere activa in Galati, Cluj-Napoca si Timisoara.