Surmenata de prea multa munca?

O angajata a unei firme de cercetare se afla in coma de 2 zile

Carmen Ramona Ciciu, programator la firma Ipsos Interactive Services, se afla in coma profunda de marti, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa ce i s-a facut rau la serviciu si si-a pierdut cunostinta timp de mai multe minute. Reprezentantii Ipsos Interactive Services au mentionat ca angajata de 34 de ani a fost supusa unui control de medicina muncii in luna decembrie a anului trecut, in urma caruia a obtinut rezultatul "apt", potrivit Mediafax.
Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, medicul Bogdan Popescu, a spus ca nu a putut fi inca stabilita cauza socului suferit de pacienta, dar a precizat ca supozitia unui surmenaj este infirmata de investigatiile medicale specifice.
Pe de alta parte, potrivit sotului pacientei, aceasta "era stresata si muncea mai mult". "Au fost dati oameni afara de la ea din companie si era o perioada mai grea. Ea isi cauta altceva de munca", a declarat sotul Ramonei Ciciu, citat de Adevarul.
Ramona Ciciu are doi copii gemeni, in varsta de 3 ani.
Ipsos Interactive Services, cu sediul central in Franta, are ca obiect de activitate colectarea de date pe baza de chestionar administrat online si functioneaza in Romania din anul 2000.
Ramona Ciciu pare sa fie inca una din victimele muncii pana la epuizare, dupa cazul directorului de 33 de ani de la Realitatea si cel al Ralucai Stroescu, de la Ernst&Young.