4TuningDAYS incepe sambata, 13 Martie, la ora 10

Editia 2010 a evenimentului 4TuningDAYS inseamna peste 200 de masini modificate, motoare de minim 1000 CP si masini concept in premiera mondiala, totul insumand milioane de Euro. In plus, avem demonstratii live, Drift si muzica peste un Boeing 747, vedete si campioni internationali.
In perioada 13-14 Martie 2010 la Bucuresti are loc cel mai important eveniment auto al anului din Romania, 4TuningDAYS, aflat la a 5-a editie. Sub aceasta denumire, Asociatia Romana de Tuning Auto reuneste la Romexpo alaturi deA masinile modificate din cadrul expozitiei de Tuning, Racing si Car-Audio si primele etape ale Campionatelor de Drift, Car Audio si Tuning.A
"Daca anul trecut am desfasurat 4TuningDAYS sub deviza Pasiunea bate criza, anul acesta, cu intreaga expozitie la capacitate maxima, stim ca nimic nu poate sta in calea pasiunii oamenilor de a face masinile mai frumoase si mai puternice.Premiere, recorduri de doborat si spectacol la maxim ne asteapta in zona libera de criza 4TuningDAYS" spune Gratian Sonu, 4Tuning.
Drift, Tuning si sunete de Boeing 747
Amatorii de senzatii tari vor putea fi spectatorii primei etape din Campionatul de Drift editia 2010, cea mai spectaculoasa competitie auto din Romania, in cadrul careia isi vor demonstra indemanarea cei mai buni piloti in arta derapajelor controlate. Alaturi de pilotii romani vor participa si piloti din Ungaria, Ucraina si Bulgaria. Jurizarea este asigurata de organizatorii Campionatului European "King of Europe". Competitia se desfasoara sambata si duminica in Parcarea C, Romexpo.
Aglomeratie de VIP-uri pe metru-patrat - Daniela Crudu, Cristina Spatar, Trupa Senzual
La 4TuningDAYS, alaturi de masini, vor participa si cele mai frumoase hostesse, vedete si castigatoare ale concursurilor de Miss - Daniela Crudu, Mariana Bujor, Trupa Senzual, Raluca Potecaru si Nicoleta Macarencu sunt doar cateva exemple.
Confruntarea Campionilor
Un alt moment incendiar al evenimentului va avea loc sambata dimineata incepand cu ora 11 - confruntarea campionilor - Titi Aur, Campionul National de Raliu, Daniel Onoriu, Campion National de VTM, Ion Oncescu si Mirela Pirjol, cei doi Campioni Internationali de Skandenberg, Florin Cozmuta - Tengu, Campion International de Drift.
4TuningDAYS incepe sambata, 13 Martie, la ora 10.
Programul de vizitare este Sambata si Duminica, intre orele 10-20
Pretul unui bilet este de 20 de lei, copiii sub 12 ani au intrarea gratuita