Rapidistii vor sa rejoace meciul cu Timisoara!

Liga Suporterilor Rapidisti a emis astazi un comunicat prin care isi exprima dorinta ca partida dintre Rapid si Timisoara sa se rejoace. Vezi aici comunicatul!
"La suprafata cazul Varga-Balan pare doar o interpretare gresita a regulamentelor fotbalistice, sau o incercare de eludare a lor. Rapid poate fi acuzat ca a incercat sa dribleze articolele sfinte ale ROAF, dar nimeni nu se intreaba cum s-a ajuns aici. Mai mult, in tot scandalul mediatic nascut ca urmare a amanarii unei decizii, nimeni nu a stat sa se intrebe cum stau lucrurile "pe fond" si cum a fost posibil sa se ajunga in aceasta situatie. Complicitatea lui Dumitru Dragomir si a LPF este evidenta: dealtfel, Liga a fost cea care a vizat in prima faza carnetele de joc ale celor doi fotbalisti.
Intr-o a doua faza, ca urmare a refuzului AMF Bucuresti de a permite inscrierea echipei Rapid in Liga a IV-a, LPF a declarat nule transferurile si dreptul de joc al fotbalistilor. Ultimul episod s-a produs chiar in ziua jocului: Comitetul Executiv al AMF a revenit asupra deciziei si a revocat decizia precedenta si TOATE CONSECINTELE JURIDICE PE CARE ACEASTA LE IMPLICA. Prin urmare, anula si instiintarea precedenta trimisa de LPF, conform unui principiu de drept existent inca din vremea romanilor.
Aici intra in scena Dumitru Dragomir, care ieri pretindea in interventiile sale din mai multe emisiuni televizate ca Rapid este in culpa pentru folosirea celor doi jucatori. Acelasi Dumitru Dragomir care declarase public, inaintea meciului Rapid - Timisoara ca cei doi jucatori sunt legitimati si nu vor avea probleme in cazul unei intelegeri dintre Rapid si Sportul Studentesc. O antepronuntare odioasa, in conditiile in care Comisia Juridica a Ligii pe care dumnealui o pastoreste si-a declinat competenta si a amanat o decizie care, in mod normal, ar fi trebuit sa fie evidenta! Cum vor judeca cei din comisiile autonome cazul (a se citi autonome fata de legile romanesti si dependente de Dumitru Dragomir), cand se taie si spanzura live la TV?
Daca de la dl. Mitica de la Liga ne asteptam sa faca jocurile in acest mod, marea dezamagire a acestui scandal este dl. Marian Iancu. Presedintele Timisoarei a avut o atitudine total nesportiva si anti-rapidista. Si asta in conditiile in care, imediat dupa meciul din Giulesti, declarase public ca nu va mai insista in directia contestarii rezultatului, ci va astepta decizia forurilor indrituite! In schimb, dl Iancu a preferat sa intre pana la brau in mocirla si sa atace direct clubul Rapid si reprezentantii acestuia! Domnule Iancu, nimeni de la Rapid nu este vinovat ca regulamentele din fotbalul romanesc nu sunt bine facute sau ca oamenii care ne conduc nu stiu cum si cand sa le aplice! Cu tot respectul, domnele Iancu, daca legile romanesti nu aveau aceste "chichite" pe care le invocati acum, nu ati fi ajuns sa va numarati banii in milioane de euro.
Drept urmare, invocand spiritul Rapidului si al jocului, NOI - suporterii acestui club, jucatorii si conducatorii - ne declaram de acord si pretindem rejucarea meciului. De ce? Pentru ca rezultatele se nasc pe teren, nu prin birouri, pentru ca regulamentele sunt facute de mafioti, nu de cei ce curata un teren de fotbal pentru ca jocul sa poata avea loc, pentru ca Rapid nu a dorit si nu va dori sa obtina avantaje nejustificate sau incorecte NICIODATA!
In speranta ca vom avea sorti de izbanda, dar cu gandul ca in Romania raul invinge mai des decat binele, ne dorim ca dl Iancu sa nu cedeze clubului Dinamo cele trei puncte castigate in birouri (asa cum s-a tot intamplat in ultimii ani). Ne exprimam totodata speranta ca nu vom ajunge sa asteptam o decizie in acest caz pana dupa disputarea etapei a 34-a din actualul sezon (situatie in care Timisoara s-a aflat, din pacate, si in sezonul trecut) pentru ca atunci sa fie data o hotarare dupa cum vor dicta interesele momentului. Lucrurile sunt, in esenta, simple: exista regulamente si oameni platiti pentru a le aplica! Noi, suporterii Rapidului, nu avem nicio vina pentru portitele lasate voit in regulamente de cei care fac legile in fotbalul romanesc! Chiar daca mogulii fotbalului romanesc au senzatie ca jocul le apartine, le reamintim ca ei doar fac jocurile.
Jocul este al nostru, al suporterilor!"