Poli Timisoara va disputa primele patru meciuri de pe teren propriu in alt oras

Comisia de Disciplina a FRF a decis, miercuri, ca urmare a incidentelor de la finala Cupei Romaniei din CFR Cluj si Poli Timisoara, scor 3-0, ca gruparii banatene sa i se interzica dreptul de organizare pe teren propriu a primelor patru meciuri din sezonul 2009/2010.
De asemenea, Poli Timisoara a primit si o amenda de 50.000 de lei, informeaza frf.ro.
Conform regulamentului disciplinar, Poli Timisoara va fi nevoita sa dispute primele patru meciuri din sezonul viitor de pe teren propriu la o distanta de minim 100 de kilometri.
CFR Cluj a castigat, sambata seara, Cupa Romaniei Timisoreana dupa ce a trecut in finala de formatia Poli Timisoara cu scorul de 3-0, intr-o partida disputata la Targu Jiu.
Cu patru minute de final, mai multi fani au intrat pe gazon pe un atac al formatiei Poli Timisoara, care a reusit chiar sa inscrie, insa golul nu a fost validat dupa ce in interiorul careului de 16 metri ajunsesera deja doi dintre fani. Unul din fani a reusit chiar sa ia mingea cu care se juca.
Fortele de ordine au intervenit in momentul in care suporterii din peluza incercau sa intre pe teren. Fanii au ripostat si au inceput sa-i loveasca pe jandarmi cu cozile de la steaguri si au aruncat in acestia cu zeci de scaune rupte. Dupa aproximativ cinci minute, suporterii recalcitranti au fost izolati in peluza, iar fortele de ordine au evacuat zona.
Meciul s-a reluat dupa aproximativ 7 minute.
Poli Timisoara nu a participat la festivitatea de premiere, in semn de protest fata de arbitrajul prestat de Cristian Balaj, care, in opinia lor, i-a dezavantajat.