"Club 30 Streetball", editia a II-a

"Club 30 Streetball", editia a II-a

Orasul de pe Bega va gazdui in acest sfarsit de saptamana una dintre cele mai puternice competitii de baschet in aer liber din tara.
Terenul de baschet al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii de Vest Timisoara va gazdui, de joi si pana sambata, cea de-a doua editie a "Club 30 Streetball". Competitia se adreseaza atat baietilor, cat si reprezentantelor sexului frumos si e structurata pe doua categorii de varsta: pana in 18 si intre 18 si 35 de ani. Spre deosebire de editia precedenta, fondul de premiere s-a marit, iar regula folosirii unui singur jucator legitimat la o formatie din prima liga a fost scoasa.
Cu trei zile inainte de data limita fixata pentru inscriere, si-au anuntat participarea 29 de echipe. Pe langa pasionatii de baschet din orasul de pe Bega, vor bate mingea si iubitorii acestui sport din Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Sibiu, Medias si Belgrad. Printre cei care vor arunca la cos se numara si Dan Paltinisanu, internationalul roman al vicecampioanei BCM Elba Timisoara.
Premiul cel mare, acordat componentilor echipei castigatoare a categoriei 18-35 de ani masculin, este de 4.000 de lei. Finalistii vor primi 2.800 de lei, iar ocupantele primelor doua pozitii la feminin vor fi recompensate cu 800, respectiv, 600 de lei. De asemenea, se vor organiza concursuri de aruncari libere, aruncari de trei puncte si de slam-dunk. Competitia se va incheia cu o petrecere organizata la Club 30, iar buna dispozitie pe parcursul celor trei zile de concurs va fi asigurata de rapperul timisorean Skizzo Skillz.