Echipele romanesti ar putea fi excluse din Europa

"Cred ca vor fi probleme cu licentierea cluburilor din cupele europene pentru ca marile echipei se opun. Cei de la Bayern Munchen sunt nemultumiti ca platesc toate darile si taxele, iar alte echipe nu. E posibil ca echipele romanesti sa aibe probleme cu licentierea. Exista riscul sa ne retraga licenta si sa nu participam in Europa. Am cerut ca in urmatorii trei ani licentierea sa fie facuta de UEFA. Sa-i vad pe tovarasii nostri pe unde mai scot camasa, pentru ca vad ca la comisiile noastre vad ca au intrare", a spus Mircea Sandu la gsptv.
Conducatorul Federatiei Romane de Fotbal a mai afirmat ca singura echipa care poate sta linistita din acest punct de vedere este FC Vaslui.
"O sa vedeti ce a facut Timisoara, ce probleme mari are, o sa vedeti ce a facut Dinamo. Toate echipele, cu exceptia Vasluiului, au probleme. Atunci sa ii vad pe conducatorii cluburilor cum o sa se justifice in fata fanilor", a adaugat Sandu.
Federatia Romana de Fotbal a primit, marti, un comunicat oficial din partea UEFA, prin care era informata ca nu va mai primi 200 de mii de euro, suma alocata procesului de licentiere, din cauza neregulilor intalnite la cluburile din Liga I.
Patronul Stelei, Gigi Becali, a dat asigurari ca formatia din Ghencea nu va avea de suferit din cauza problemelor de licentiere.
"Din ce stiu eu, e doar vorba de Craiova. Asta mi-a spus Vali Argaseala, ca a verificat UEFA. Steaua nu are nici o legatura cu treaba asta, noi chiar am fost felicitati pentru cum ne-am indeplinit atributiile", a explicat Becali.
In acest an, Universitatea Craiova a primit licenta de participare in urmatorul sezon al Ligii I pe ultima suta de metri, tot din cauza unor probleme financiare.