Concert Gheorghe Iovu - Lumina sunetelor

Te-ai intrebat vreodata ce este sunetul? Ce semnificatie si efecte poate avea?
La scara cosmica, sunetul reprezinta o forta universala, nevazuta, capabila de a produce modificari profunde pe toate cele trei planuri de existenta: fizic, emotional si spiritual, determinand rezonanta corpului cu mintea si sufletul, unificarea.


Daca vrei sa ai parte de aceste vibratii vindecatoare, te invitam miercuri, 22 decembrie, incepand cu ora 18, in Piata Operei, care va fi sub vraja unui nou concert extraordinar de muzica ambientala si de relaxare semnat Gheorghe Iovu.
"Lumina Sunetelor" este evenimentul care te va transpune pentru doua ore in lumea magica a terapiei prin sunet. Si pentru ca spectacolul sa fie desavarsit, te vei bucura si de prezenta invitatilor de onoare, intre care ii vei regasi pe Cristian Prisacaru si Stefan Sulcan de la Asociatia Cascadorilor din Romania, precum si pe Ramona Venturini, alaturi de alti membrii ai Clubului Sportiv Taijiquan si Qigong, care vor face demonstratii de maiestrie doar pentru tine.
Asadar, conditiile pentru o seara diferita, le-am creat noi. Pe tine, te asteptam cu dorinta de a experimenta sublimul, si nici un moment nu putea fi mai potrivit decat acesta, in prag de sarbatori, cand lumea isi aminteste ca exista miracole. Fii acolo si simte schimbarea!

Mai multe detalii la: www.gheorgheiovu.ro sau www.gheorgheiovu.com

Tags: Gheorghe Iovu