Pentru problemele pielii

Procentul de clienti cu problemele ale pielii este intr-o crestere constanta. Ca rezultat, prevenirea si consultatia facuta de cosmetician, complementare tratamentului dermatologic, devin din ce in ce mai importante. In cele ce urmeaza, va prezentam o lista a cuvintelor cheie de referinta in cazul pielii cu probleme.



Neurodermite

Evitati cremele cu emulgatori; verificati obiceiurile de igiena. Ingrijirea cu Novrithen in cazul unei pieli crapate si cu microleziuni, incepe cu aplicarea cremei de baza DMS High Classic Plus. Folositi lotiunea sussmoon N ca lotiune de corp. Pentru zonele deshidratate Oleogel Plus.

Psoriazis

Evitati cremele cu emulgatori. Folositi lotiunea suusmoon P si lotiunea pentru corp DMS. Pentru curatare gel de curatare (fara agenti de reingrasare, cu tenside din zahar).

Dureri perianale (cauzate de stat jos sau zacut)

Crema de baza DMS High Classic Plus sau Novrithen (poate cauza usoare intepaturi, de scurta durata, datorita continutului de uree). Alternativ, creme de baza cu extract de Hamamelis sau nanoparticule cu ulei de primule. Pentru cazuri persistente: Oleogel Plus.

Purpura

Crema de baza DMS cu nanoparticule cu vitamina K.

Rosaceea

Crema de baza DMS cu nanoparticule cu vitamina K.

Arsuri solare

Aplicati in cantitati reduse concentrat lipozomic si D-Panthenol; impreuna cu uleiuri neuter, cum ar fi uleiul de Jojoba. Urmati tratamentul cu crema de baza DMS Dermaviduals. Dupa produsul de ingrijire pentru radiatiile solare:lotiune suusmoon P sau tonic penrtu fata.

Piele cu acnee moderata

PlutioDerm si local concentrate lipozomic pur sau lotiune suusmoon P. piele deshidratata si acneica:lotiune suusmoon N sau crème de baza cu concentrate liozomic si/sau nanoparticule. Eventual si cu nanoparticule cu vitamina A pe zonele afectate, inainte de aplicarea cremei de baza.

Cuperoza

Crema de baza cu extract de echinaceea.

Dermatoze ocupationale

Creme de baza (eventual cu extract de Hamamelis, nanoparticule cu ulei de primule) si Novrithen; verificati obiceiurile de igiena si de ingrijire a pielii.

Cicatrici

Local, concentrat lipozomic si urmati cu aplicarea cremei de baza DMS Dermaviduals.

Ihtioze

Crema de baza DMS High Classic Plus si nanoparticule cu vitamina A.

Sfaturi aditionale si exemple concrete

Rosaceea

O clienta cu piele susceptibila de rosaceea, care folosea crema de baza DMS High Classic a povestit ca pielea ei s-a imbunatatit simtitor dupa numai cateva zile. In prezent nu s-a tras inca nici o concluzie deaorece poate fi un caz izolat sau o imbunatatire intamplatoare. Totusi se stie foarte bine faptul ca rosaceea are cauze diferite si poate avea diferite manifestari, iar tratamentul poate dura pana la 8 saptamani.

Neurodermite

Un institut de infrumusetare a raportat ca ingrijirea pielii susceptibile de neurodermite cu o combinatie de masca cu vitamine DMS (seara) si crema de baza High Classic Plus (ziua) a stabilizat complet starea pielii. Clienta suferea de 18 ani de neurodermita si evident avea reactii de sensibilitate fata de produsele de ingrijire a pielii cu emulgatori. Similar eficientei tratamentului neurodermitelor cu Novrithen, rezultatele au demonstrat ca produsele cosmetice fara emulgatori si care sustin substante inrudite cu cele ale pielii sunt un factor esential in tratamentul pielii cu probleme. In afara de Novrithen, dermatologii prescriu din ce in ce mai mult crema de baza High Classic Plus in retete private. In acest caz, farmaciile asigura produsul in mod exceptional pacientilor cu simptome acute de neurodermite. In majoritatea cazurilor poate fi raportata o imbunatatire a starii pielii doar dupa cateva zile. Rezultatele positive sunt in mod evident corelate cu stabilizarea barierei naturale a pielii.

Salon Dermocenter - www.dermocenter.ro
- Adresa: Str. Ciprian Porumbescu, Nr. 107
- Telefon: 0728941299, 0743072670