TM10BASE Timisoara 2010

Prezent de treisprezece ani in peisajul muzical romanesc, festivalul continua sa fie punctul de reper pentru iubitorii de muzica electronica urbana din Romania.Festivalul urmareste promovarea evolutiilor muzicale valoroase, gazduind pe scena sa unele dintre cele mai importante nume internationale, acoperind o gama larga de genuri si stiluri. Dar si cei mai valorosi artisti autohtoni, totul in spatii neconventionale (hale si complexe industriale dezafectate) din inima orasului, reinterpretand caracterul spatiului. Festivalul se va deschide in acest an in Setup Venue (str. Pestalozzi, nr. 22) joi, 14 octombrie. Zilele principale ale festivalului (15 si 16 octombrie) vor fi gazduite de acelasi complex industrial ca la editia din 2009, din zona centrala a Timisoarei, pe Str. Gheorghe Lazar nr. 26 (fostele hale Fructus) cu intrarea de pe Strada Pictor Zaicu.
Pe scena festivalului vor urca in acest an Addictive TV (cel mai renumit act audiovizual din lume), trupa franceza renumita pentru fuziunea dintre electro, drumandbass si dubstep - Dirty Phonics (2 DJs si 1 MC), si Jenna G, una din cele mai remarcabile vocaliste ale miscarii electronice urbane britanice, alaturi de producatorul german Kabuki. De asemenea, olandezii neurofunk Black Sun Empire vor urca pe scena alaturi de renumitul Stamina MC, iar veteranii muzicii electronice din Romania Suie Paparude isi vor lansa oficial albumul E suflet in aparat la Timisoara cu aceasta ocazie. Producatorul si turntablistul britanic postdubstep - Hudson Mohawke si premiatii artisti austrieci de drumandbass Camo & Krooked, Dizast, mult iubitul Jay Cunning alaturi de FearlessMC, proiecte romanesti precum Subcarpati, turntablistul roman DJ Limun, aradenii Bread & Butter si timisoreanul Mighty Boogie vor face si ei parte din showul oferit de TMBase in acest an.
Special in acest an ziua de joi va gazdui un lineup remarcabil ce va prezenta noi tendinte si artisti internationali ce experimenteaza cu formele sonore contemporane: Dorian Concept (Viena), Kidkanevil (Londra), Minus si CosminTRG (Bucuresti).
Pretul Biletelor: joi, 14 octombrie - 15 lei, vineri 15 octombrie 40 lei, sambata 16 octombrie - 50 lei, abonament pe doua zile 70 lei sau pe intreg festivalul 80 lei.