Am o noua diploma de facultate

Anul trecut m-am gandit ca sunt cam plictisit si mi-am zis ca nu ar strica sa mai fac o facultate. Si uite asa am ajuns sa ma interesez pe la facultati ce si cum.
Dupa ce am pus in balanta ofertele, m-am decis ca ar fi cel mai bine sa merg la Facultatea Ioan Slavici, la Stiinte Economice, specializarea Administrarea Afacerilor.


Provocarea suprema a fost sa fac 3 ani in unul. Aveam nevoie de sprijin pentru asta si am decis sa-l conving si pe colegul de la prima facultate, Calin, sa vina si el, si mare mi-a fost bucuria ca a acceptat.
Si uite asa timpul a trecut, a venit sesiune de iarna, unde m-am remarcat cu 5 examene luate cu nota 10, apoi sesiunea de vara si in cele din urma licenta, sustinuta la Arad.
Din pacate grilele cu 500 de intrebari au fost la dipozitia mea abia cu o saptamana inainte de examenul scris, motiv pentru care am luat doar 8,40 la examinare.
Dar am compensat cu sustinerea lucrarii de licenta, unde am reusit un + 10, prestatia mea amutind comisia. Media finala a fost de 9,20. :)
Dupa incheierea examenului, toti colegii am pornit spre Timisoara, unde domnul Slavici a cinstit reusitele noastre cu bere si mititei la Fabrica de Bere.


M-am decis sa fac pauza un an, ca sa pot sa ma concentrez pe job (www.timisoreni.ro, roportal.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro si ghid-constructii.ro) iar poate din toamna lui 2014 incerc si un Master pe o noua specializare.