„Ascultă 5 minute de muzică clasică” la Iulius Mall


O idee muzicală spectaculoasă se dezvoltă la Iulius Mall Timişoara. În luna octombrie, Radio România Muzical şi partenerii săi aduc 5 minute de muzică clasică în spaţii neconvenţionale.Iulius Mall a îmbrăţişat proiectul de promovare a valorilor muzicii clasice. Astfel, în 17 octombrie, este rândul timişorenilor să participe la campania „Ascultă 5 minute de muzică clasică”. Miercuri, de la ora 19.00, violoncelistul Răzvan Suma coboară de pe marea scenă direct în mijlocul publicului din Iulius Mall, pentru un recital surpriză. A doua zi, în 18 octombrie, Răzvan Suma va putea fi admirat pe scena sălii Capitol din Timişoara, de la ora 19.00.
Sub genericul „Vă place Bach?”, renumitul artist va interpreta pentru publicul timişorean integrala suitelor pentru violoncel solo de Bach.
Campania „Ascultă 5 minute de muzică clasică” este iniţiată de Radio România Muzical cu scopul de a aduce muzica clasică cât mai aproape de publicul larg. Evenimentul a ajuns la a cincea ediţie, fiind primit cu succes şi mult interes din partea publicului. Clienţii Iulius Mall sunt invitaţi să combine sesiunile de shopping cu cinci minute de muzică clasică de calitate.