Ziua Mamei la gradinita Minissa din Timisoara

In 8 martie 2011, la Gradinita Minissa din Timisoara mamicile au avut parte de multe bucurii din partea celor mici. Acestia s-au pregatit cu drag inca de saptamana trecuta pentru acest eveniment.















Iar cand toate mamicile au raspuns prezent, copiii au inceput sa recite cate o poezioara - dupa marimea fiecaruia-,sa cante melodiile invatate iar apoi fiecare si-a invitat mamica la dans pe superba melodie a Mirabelei Dauer : '' Multumesc iubita mama ''.
Surprizele nu s-au terminat aici, pentru ca cei mici si-au impresionat mamicile si cu un mic dar realizat de ei, cu ajutorul educatoarelor. Multe lacrimi au cazut din ochii mamicilor cand au primit o fotografie a celor mici cu o rama de carton realizata de ei si un colier din paste pictate.
Pentru ca tot e sarbatoare s-a deschis si cate o sticla de sampanie – cu si fara alcool- iar evenimentul s-a incheiat cu multa bucurie si emotie, exact asa cum a inceput.
Cu acest prilej Gradinita Minissa doreste sa multumeasca tuturor mamicilor pentru increderea acordata acestei unitati de invatamant prescolar si sa le ureze o primavara minunata si colorata de dragostea si zambetul copiilor.
Iar pentru ca o fotografie spune mai multe decat o mie de cuvinte, va lasam sa va convingeti singuri de faptul ca acest eveniment nu va fi uitat prea repede.

tags: gardinite Timisoara