Poli Timisoara - FC Vaslui 2-1

Timisoara ramane pe podium, in urma unui meci extrem de tensionat, cu doua eliminari si un arbitru contestat de ambele tabere. Alb-violetii au invins Vasluiul cu 2-1, in stilul clasic, dupa ce au fost condusi.



Vaslui a deschis scorul dupa jumatate de ora de joc: Adailton a executat cornerul in urma caruia Papp l-a invins pe Pantilimon cu o executie spectaculoasa din preajma punctului cu var.
In finalul primei reprize, Poli a primit pentru prima data un penalty in acest sezon. Avea sa fie unul greu de uitat, deoarece a fost executat dupa sase minute de la luarea deciziei de catre Marius Avram. Zicu a primit o pasa excelenta de la Axente si, aflat fata in fata cu portarul Kuciak, a fost faultat in careu de Canu. Capitanul vasluienilor a primit cartonasul rosu, dar a refuzat minute bune sa iasa din teren. In ciuda protestelor prelungite ale oaspetilor, Zicu a inscris pentru 1-1.



Avram a revenit de la vestiare hotarat sa le arate cat mai des fotbalistilor ce are in buzunarul de la piept. A echilibrat numeric fortele din teren, eliminandu-l pe Zicu. Golgeterul Timisoarei a primit cartonasul rosu pentru ca l-a lovit pe Papp. Arbitrul a recurs apoi la o ingalbenire mai mult sau mai putin justificata la adresa ambelor formatii.



In cele din urma, Poli a avut castig de cauza in jocul zece contra zece din ultimele 35 de minute. Dupa o ratare imensa a lui Burdujan, Timisoara a inscris golul victoriei prin Goga, in urma unui corner executat de Bourceanu.

tags: Poli Timisoara