Peugeot RCZ vine in Timisoara

Cea mai frumoasa masina a anului 2009», dar si primul model din gama Peugeot decorat cu noua sigla a marcii va fi prezent in perioada 28 septembrie – 2 octombrie in Timisoara, in showroom-ul Mega Group - concesionar Peugeot.


Reprezentantii Mega Group va asteapta in showroom-ul din Calea Lugojului nr. 28-30 (localitatea Ghiroda) pentru a admira, configura si comanda in functie de preferinte cel mai nou coupé al marcii Peugeot.
RCZ reprezinta mai mult decat un concept car devenit realitate; este un autovehicul exclusiv, plin de trairi emotionale, menit sa duca intr-o noua dimensiune valorile marcii Peugeot.
In varianta standard, Peugeot RCZ dispune de o serie de dotari menite sa asigure un plus de confort si performanta. ABS, aer conditionat automat bi-zona, asistenta la parcarea cu spatele, sisteme de siguranta activa precum ESP/ASR si Hill Assist, jante din aliaj de 18”, eleron mobil reglabil automat in functie de viteza de deplasare, scaune sport cu tetiere integrate sau volan imbracat in piele sunt doar cateva din dotarile standard ce corespund perfect designului sportiv al masinii, oferind clientilor un model elitist cu un stil expresiv si dinamic.
Un adevarat simbol in ceea ce priveste placerea la volan, Peugeot RCZ vine echipat cu 3 motorizari performante care respecta normele de poluare Euro 5. Cele doua propulsoare THP de 1,6 litri in variantele de 156 CP (cu transmisie manuala sau automata) sau 200 CP, dar si propulsorul HDI de 2,0 l 163 CP, reprezinta versiunile oferite clientilor ce doresc performanta cu un consum redus de carburant.
Pentru un plus de sportivitate si originalitate, RCZ dispune de numeroase elemente de personalizare: jante
din aliaj de 18’’ sau 19” in diferite variante de prezentare, kit-uri de colantare, etriere de frana precum si doua optiuni de culori pentru plafonul de carbon cu un design inedit.
La inceputul acestui an, Peugeot RCZ a castigat titlul de «Cea mai Frumoasa Masina a Anului 2009» in cadrul Festivalului International al Automobilului. Aceasta distinctie i-a fost atribuita urmare a votului a peste 100,000 internauti din 62 de tari.
Mega Group, dealer autorizat Peugeot, ofera produse si servicii integrate - vanzari autoturisme Peugeot noi, masini de ocazie, buy-back, drive-test, service, inchirieri auto, finantare si asigurare, management de flote - sustinute de oferte speciale adaptate cerintelor clientilor sai.