Cum te poti simti ca o vedeta?

Celulita. Cred ca este unul dintre cuvintele pe care femeile doresc sa-l auda cat mai prar. De ce? Deorece, celulita este cel mai mare dusman al frumusetii corporale. De-a lungul anilor, au fost concepute diferite tratamente si aparate contra celulitei.
Pentru multe vedete din lumea muzicii, a filmului sau a modei, mentinerea frumusetii este unul din ingredintul principal pentru a avea succes.
In ultimii ani, unul dintre cele mai revolutionare aparate contra celulitei si pentru intretinere corporala, este LPG.



Odata cu aceasta inovatie in lumea frumusetii, in scurt timp, vedetele au constientizat beneficiile obtinute in urma tratamentlelor cu LPG. Astfel, acest aparat face parte din viata lor si chiar din "garderoba" personala.
Bine, dar nu multe femei isi permit sa aiba acasa un aparat de acest gen.
De aceea, salonul Harmony le asteapta cu tratamentele oferite de aparatul LPG Cellu M6 pe toate femeile din Timisoara care doresc sa-si mentina frumusetea, sa-si rasfate corpul si sa se simta cat mai bine in pielea lor. Acesta, este un aparat special, de ultima generatie, brevetat de FDA (U.S. Food and Drug Administration) si testat medical, estetic si sportiv. Prin tratamentele cu LPG, celulita este controlata iar formele corpului sunt remodelate. Astfel, voi doamnelor si domnisoarelor, puteti fi stapanele celulitei si celulita sa va controleze viata mai putin.
Cand vii la Harmony esti invitata in primul rand la o discutie, pentru a afla stilul tau de viata, obiceiurile alimentare si, mai ales, ce-ti doresti de la corpul tau (sa-ti reduci celulita? Sa scapi de cateva kilograme? Sau sa te relaxezi?). Apoi, fiecarei clientei se recomanda un tratament personalizat in functie de ceea ce isi doreste. Pe langã rezultatul privind reducerea celulitei, aparatul produce un efect de relaxare, diminueaza starea de stres, sedintele de tratament devenind astfel o experienta mai mult decat placuta. Daca ti-am starnit dorinta, te asteptam la salonul "Harmony".

"Gandeste-te cum vrei sa fii."

"Claudia Schiffer isi mentine in forma trupul de supermodel cu ajutorul LPG-ului" (Revista "Now Magazine")

Pentru a "proteja" acel ceva ce i-a adus faima, Jennifer Lopez practica jogging-ul, urmeaza o dieta sanatoasa si apeleaza la tratamentele cu LPG."
Cu toate ca Elizabeth Hurly mananca sanatos si este foarte activa, nu ar fi putut sa scape definitiv de celulita fara ajutorul LPG-ului. (Revista "Closer").
Poate cand iesi de la "Harmony", nu ti se vor cere autografe in plina stada, ca unei vedete, dar, in mod cert, te poti simti asemenea ei.