Artelor martiale in weekend!

Timisoara va deveni cel putin pentru un weekend capitala artelor martiale din Romania. Sala Olimpia va fi gazda celui mai mare eveniment de profil din vestul tarii.



Spectatorii se vor delecta sambata, de la ora 10:00 cu o competitie sportiva de arte martiale de contact, in ring si pe tatami, practic un concurs national de kickboxing. Vor fi prezenti sportivi de la mai multe federatii din tara, cluburi si asociatii sportive, reprezentand mai multe stiluri: kickboxing, muay-thai, karate shotokan, karate kyokushin, taekwondo itf, taekwondo wtf, krav maga, wu shu, wing tsun, box, lupte si judo.
De la ora 15:00 va avea loc deschiderea oficiala, spectatorii se vor delecta cu cateva demonstratii de mare arta, iar sportivii vor primi diplome si plachete.
La competitia de la Timisoara si-au anuntat deja prezenta nume mari din lumea sporturilor de contact din Romania. Adrian Dejanu 5 dan, presedinte Federatia Romana de Freefight-Kickboxing, Alin Dubles 3 dan, vicepresedinte Federatia Romana de Freefight-Kickboxing, Daniel Deac 7 dan, presedinte Federatia Romana de Karate si Arte Martiale Asociate, timisoreanul Mihai Cioroianu 7 dan, directorul Departamentului Karate Eur&ka, Marius Oltean 6 dan, presedintele Federatiei Romane de Taekwon-do ITF, Cristel Oprescu 4 dan, presedinte Asociatia Romana de Kickboxing si Discipline Asociate si Vasile Nita 6 dan, Presedinte Federatia Romana de Krav Maga Kappap Defensystem.
Luptele se vor desfasura dupa regulamentele internationale in sistem WAKO si K1.Concursul incepe sambata la ora 10:00, iar intrarea va fi libera.