Elba, ultimul meci acasa in acest sezon!

Leii din Banat se pregatesc pentru ultima aparitie in fata propriilor supoerteri in acest sezon. Timisorenii vor fi gazde in meciul "2" al finalei mici cu Gaz Metan Medias.
Dupa ce au ratat calificarea pentru al doilea an consecutiv in finala in fata lui U Mobitelco Cluj, alb-violetii au cedat si primul joc din disputa pentru locul cu cu mediesenii. Elba a avut din nou un prim sfert excelent, dar apoi, chinuiti si de accidentari si oboseala acumulata a titularilor, timisorenii au cedat in final cu 94-68.



Meciul secund cu Gaz Metan Medias poate reprezenta insa o noua victorie pentru Elba din diferite motive. Partida ar putea fi ultima acasa pentru o parte din jucatori, in special cei care nu si-au prelungit inca angajamentele cu Elba, scadente in vara, dar si pentru jucatorii care ar putea fi pusi pe lista de disponibilizari. Astfel, e de asteptat ca jucatorii sa forteze un succes in fata propriilor fani pentru o despartire speciala de suporteri. De asemenea, Elba are si un important ascendent moral in fata gazarilor. Alb-violetii au cucerit acum o luna Cupa Romaniei in fata formatiei lui Bruno Soce, in sala Sporturilor din Sibiu.
Dupa cel mai bun sezon din istoria clubului, baschetbalistii isi doresc o sala arhiplina cu Gaz Metan, chiar daca ratarea calificarii in finala apasa inca asupra jucatorilor.
In cazul unei victorii acasa, Elba va lupta pentru medalia de bronz in meciul decisiv care va avea loc la Medias.Ultimul bal acasa in actuala editie de campionat pentru Elba va incepe miercuri, de la ora 18:00. Intrarea este libera!