Lucian Bute l-a facut KO pe Miranda in runda a treia

Acesta a fost al 26-lea meci a lui Bute la profesionisti. Romanul are 26 de victorii, dintre care 21 prin KO. Lucian Bute l-a pus la pamant pe Miranda cu un upercut de stanga in barba.
05.00: Sportivii sunt asteptati sa iasa de la vestiare. Aproximativ 15.000 de spectatori sunt prezenti la Centre Bel din Montreal.
05.12: Primul care intra in ring este columbianul. Edison Mandela intra in arena in fluieraturile publicului, pe o piesa latino.
05.14: Lucian Bute intra in ring intr-o atmosfera incerndiara. Spectatorii ii scandeaza numele. Bute a intrat in ring pe melodia "Where the street have no name", a trupei U2.
05: 17: Perre Bernier este announcer in ring. Lucian Bute a fost condus in ring de Rudel Obreja.
05.24: A inceput meciul dintre Bute si Miranda. Centura mondiala la categoria supermijlocie este in joc.
Runda 1: Cei doi incearca cate o lovitura, dar apararea este tinta lor in acest moment, cei doi se tatoneaza. Bute a incercat un croseu la fata, care insa nu si-a gasit tinta. Spre finalul rundei, Lucian a reusit sa isi prinda adversarul in corzi. HBO 10-9 pentru Bute!
Runda 2: Miranda ataca, dar Lucian se apara bine. Columbianul a lovit destul de puternic cu dreapta, dar Bute se apara bine. HBO: 10-10!
Runda 3: Lucian Bute il face KO pe Miranda si isi pastreaza titlul!!!