Resita, aproape de retrogradare

Echipa feminina de handbal Universitatea Resita a cedat in aceasta seara, scor 26-28, in fata Cetatii Deva, intr-o partida din etapa a 17-a a Ligii Nationale, si studentele lui Florin Pera incep sa aiba emotii cu privire la ramanerea in primul esalon. Absentele din lot, si asa destul de subtire, incep sa se vada tot mai des.
Dupa ce au pierdut, in deplasare, cu Rapid, si pe propriul teren, cu Stiinta Baia Mare, handbalistele de la Universitatea Resita au cedat un nou joc acasa, cu mult mai bine cotata Cetate Deva. Studentele au pierdut la doua goluri, desi, la pauza au intrat in avantaj. Minim, e drept, dar nimeni nu avea sa anticipeze ca, in repriza secunda, elevele lui Florin Pera vor ceda initiativa.
taguri handbal resita liga nationala retrogradare deva
Subtirimea lotului Universitatii s-a vazut inca o data, tehnicianul neavand practic prea multe solutii. Improvizatiile au tinut, dar nu pe toata durata intalnirii, iar Cetate, o echipa mult mai experimentata, cu jucatoare care fac parte si din prima reprezentativa, a trecut la carma jocului, si, pe final, si-a adjudecat cele doua puncte puse in joc.
"Nu ne va fi deloc usor. Am avertizat ca problemele de lot se vor vedea in timp si, din pacate, am avut dreptate", a spus Florin Pera.
Pentru Universitatea au evoluat: Paula Teodorescu, Cristina Bobeica, Bianca Anghelescu - Costela Lazar 11, Anisoara Marcu 5, Maria Criclevit 4, Mirela Toma 3, Loredana Iancu 1, Laura Roiban 1, Calina Calu 1, Renata Barz, Claudia Hasegan, Simina Neag si Diana Costin.
Alte rezultate din etapa a 17-a:
HC Zalau-HCM Roman 29-20
Rapid Bucuresti-Tomis Constanta 28-28
HCM Stiinta Baia Mare-Otelul Galati 32-25
Stiinta Bacau-Dunarea Braila 22-30.
Oltchim Ramnicu Valcea-HCM Buzau 45-24 (jucat in devans)
"U" Jolidon Cluj-Rulmentul Brasov 35-24 (jucat in devans)
Clasamentul este condus de Oltchim - 36 puncte si "U" Jolidon Cluj - cu 25 puncte, iar apoi se afa trei echipe cu cate 23 de puncte, HCM Stiinta Baia Mare, HC Zalau si HCM Roman. Etapa a 18-a este programata duminica.