Happy Hour, o emisiune de succes transformata in Acces Direct

Inca din momentul in care a inceput aceasta emisiune, am prins drag de ea. Era opusul stirilor de la ora 5. Prezenta partea frumoasa a vietii.
Pe scurt, chiar era ora fericirii. Vedeam lasari de melodii, erau invitati cantareti de muzica populara, isi mai tachina Maruta invitatii, reusind niste glume de calitate.
Dar de ceva timp am inceput sa vad cum emisiunea se transforma intr-o porcarie.
Un exemplu ce-mi vine acum in minte e scandalul din familia Dolanescu. Pai despre melodiile maestrului Dolanescu poti face multe emisiuni de calitate, chiar cu Ionut invitat. Dar sa faci mai multe emisiuni cu fratii Dolanescu cum isi arunca mizeri din familie in fata, chiar este o lipsa de subiecte.
Pai care este traducere la Happy Hour?
Sa reusesti sa castigi un segment de public cu o emisune de calitate, dupa care sa-i indepartezi fiindca nu esti in stare sa faci audienta mai mare, denota ca nu esti capabil de mai mult.
Si azi emisiunea a continuat sa trateze o alta tema de doi bani. Oana Liz abuzata de tatal sau. Pai care e rostul denumiririi emisiunii cu subiectul tratat pe tot parcusul acestei saptamani?
Pentru genul asta de subiecte avem Acces Direct, de unde te astepti la astfel de teme.
Momentul culminant a fost cand s-a realizat dialogul dintre ,,tanarul'' Liz si tatal Oanei.
Si cand credeai ca mai rau nu se poate, apare Guta in straie de rocker, indrugand fel de prostii, dupa care a interpretat melodia celor de la Voltaj. Jale!

Oare nu este un OPC care sa se autosesizeze cand o emisiune devine de foarte proasta calitate?
Daca Maruta continua sa indrepte aceasta emisiune spre astfel de invitati si subiecte, va fi cu siguranta parte din echipa Acces Direct, a carui fan se pare ca este.