Liderul U Mobitelco vine la Timisoara!

Elba are parte din nou de un meci de foc. Sambata vine la Timisoara noul lider al clasamentului, U Mobitelco Cluj. Dupa ce au invins Asesoftul in ianuarie, lider la acea vreme si Gaz Metan Medias saptamana trecuta, lider in urma cu 2 runde, acum, Leii din Banat dau peste clujeni, noii sefi ai clasamentului.
Elba si U Mobiteclo au un istoric bogat. Meciurile dintre cele doua formatii au fost mereu pe muchie de cutit. Daca in urma cu cateva sezoane, Elba reusea sa castige pe terenul ardelenilor, lucrurile s-au complicat pentru banateni in ultimele intalniri. In tur, clujenii s-au impus cu 81-74. Mai mult, ardelenii au eliminat Elba din drumul spre a doua finala consecutiva in Liga Europei Centrale. Clujenii au castigat semifinala gazduita pe teren propriu, dar oaspetii au acuzat maniera de arbitraj si au acuzat faptul ca U Mobitelco a fost ajutata sa se califice in finala.
Partida de sambata are si ea o incarcatura aparte. Elba e pe cinci in clasament si forteza urcare cu o pozitie, mai ales ca tot in aceasta etapa CSU Sibiu joaca impotriva Asesoftului. O victorie a Elbei cu U Mobitelco coroborata cu un esec al sibienilor ar aduce egalitatea de puncte intre Leii din Banat si CSU Sibiu cu o etapa inainte de finalul sezonului regulat.
Banatenii vor avea de luat si o revansa morala dupa esecul din tur in care au condus la pauza, dar si pentru eliminarea din Liga Europei Centrale.
Alb-violetii spera sa aiba din nou sala plina, mai ales ca la meciul cu Gaz Metan publicul a fost cel care a impins echipa de la spate pentru o revenire de senzatie si o victorie in ultima secunda.
Partida dintre BCM Elba Timisoara si U Mobitelco Cluj, din penultima etapa a sezonului regulat va avea loc sambata, de la ora 19:00 in sala Olimpia. Intrarea este libera!