Kozak - la Poli Timisoara

Transfer nou pentru Poli. Timisorenii nu au ramas descoperiti dupa plecarea lui Gigel Bucur si l-au adus pe slovacul Jan Kozak. Internationalul are 30 de ani, evolueaza pe postul de mijlocas ofensiv si are 1,90 m inaltime. Vine de la Slovan Bratislava si va juca alaturi de nationala tarii sale la Campionatul Mondial din Africa de Sud.Dupa semnarea contractului pe doua sezoane cu Poli, Kozak a declarat pentru site-ul oficial al clubului:
Jan Kozak - Poli Timisoara:
Sunt fericit ca am semnat cu FC Timisoara. Imi doresc sa jucam in Champions League, acesta este obiectivul meu. Sper sa pun umarul la cucerirea campionatului!
Sursa foto - www.politimisoara.com
Altfel, Ioan Ovidiu Sabau s-a declarat din nou nemultumit de atitudinea jucatorilor sai dupa meciul pierdut cu 2-4 in fata lui Spartak Moscova.
Ioan Ovidiu Sabau - antrenor Poli Timisoara:
Sunt preocupat dupa aceasta infrangere, deoarece nu mai aratam a echipa, nu mai avem atitudine. Astazi, ca de fiecare data, am gafat. Dam prea usor mingea adversarilor. Facem niste gafe care nu se pot face la nivelul asta... Noi avem niste pretentii de la jucatori. Incercam sa vedem ce se intampla, sa gasim motivele pentru care avem aceasta atitudine. Nu mai aratam ca o echipa care are foame de rezultate. Sunt niste probleme pe care trebuie sa le rezolvam. Nu este o problema de oboseala, motive pot fi gasite din partea unor jucatori: ca a batut vantul, ca mingea a fost Adidas, nu Nike, ca terenul nu stiu cum este... Trebuie sa existe concentrare, trebuie sa evoluezi in fiecare meci cu mentalitate de invingator. O asemenea atitudine trebuie sa ai indiferent ca e meci oficial sau nu. Trebuie sa facem o analiza corecta, deoarece ne punem sperante in anumiti jucatori. Din pacate insa, unii dezamagesc, si e pacat ca sunt tineri si trebuie sa aiba mai multa responsabilitate.
www.politimisoara.com
Nibombe si Mejia au fost autorii celor doua goluri ale alb-violetilor. Poli joaca duminica urmatoarele doua amicale, cu bulgarii de la Litex Loveci si muntenegrenii de la Buducnost Podgorica - ambele in aceeasi zi.