HCM Poli a pierdut pe terenul campioanei!

Debut cu stangul pentru handbalistii lui Poli in returul de campionat. Alb-violetii au pierdut la scor in fata campioanei HCM Constanta. A fost 38-24, la capatul unui meci in care timisorenii nu au emis in niciun moment pretentii.
Fara liderul apararii, Milan Mirkovici si fara cel mai bun om din atac, Alexandru Simicu, alb-violetii au fost prada usoara pentru actuala echipa a lui Sadoveac. Echipa de la malul marii a fost letala pe contraatac, de unde au inscris nu mai putin de 16 goluri. Chiar si asa, antrenorul Sabin Dacau a tinut sa il remarce pe portarul Tcaciuc, care a aparat foarte bine mai ales in repriza a doua. O evolutie buna au avut si interii David si Spahic, care au marcat si de la distanta.
Sabin Dacau - antrenor HCM Poli :
Chiar daca am cazut moral in debut de meci, am vazut vointa din partea baietilor si unele realizari, care imi dau sperante pentru meciurile urmatoare. Ne trebuie rabdare si intelepciune cu acesti tineri
www.aspolitehnica.ro
Principalii marcatori ai Politehnicii au fost David - 7 si Spahic - 5, in vreme ce la constanteni au punctat de cele mai multe ori Toma (6 reusite), Baiceanu, Sadoveac, Sabou si Muresan (fiecare cate 5).