Kiss 4 Love – Ne iubim si ne luam si-a desemnat castigatorii

731 de concurenti inscrisi, 10 finalisti si o ploaie de declaratii de dragoste, spuse cu o voce gatuita de emotii de catre participantii prezenti, in direct, la Cronica Carcotasilor de la Kiss Fm.
Cam aceasta este, intr-un rezumat fulger, campania Kiss 4 Love – Ne iubim si ne luam.
Din 1 pana in 14 februarie, cea mai noua membra a echipei Cronicii, Oana Paraschiv, a tinut pumnii stransi pentru toti participantii la campanie. Dintre toti, doar o mica parte a fost aleasa de catre vizitatorii site-ului kissfm.ro pentru a intra in marea finala.
Astazi, cand tot romanul a sarbatorit, traditional Ziua Indragostitilor - Dragobetele, in studioul Kiss Fm s-au perindat toti finalistii campaniei. Declaratiile lor de dragoste facute ad-hoc, au fost care amuzante, care emotionante. S-a lasat si cu cereri in casatorie in direct si cu o ploaie de pupici, adunati toti pe panoul de onoare din galeriile foto.
Oana Paraschiv si Catalin Dezbracatu’, supranumit, in zi festiva, Catalin Dragobetatu’ au avut cele mai mari emotii: Oana pentru ca, practic, a pastorit toti candidatii, iar Dezbracatu’ pentru ca stia ca va inmana personal premiul catre marele castigator.
Un premiu pe cinste, potrivit pentru un inceput de viata in doi: o nunta all inclusive la Rin Grand Hotel din Bucuresti, in valoare de 20.000 de Euro.
Dupa ce au fost ascultate toate declaratiile de dragoste, DJii Kiss Fm s-au adunat in Congres (ca tot e la moda) si au votat in unanimitate: castigatorii campaniei sunt Paul si Andreea din Timisoara.
Vestea a fost data in fata monumentului iubirii de pe Aleea Indragostitilor din Parcul Cismigiu. La aflarea vestii, Paul a luat-o practic pe sus pe Andreea, care era atat de emotionata incat abia mai putea sa vorbeasca. Ce sa mai spunem de cata grija a avut sa nu i se intinda cumva machiajul.
Pana la urma, finalul este fericit: cei doi indragostiti s-au ales cu o nunta de vis si cu un premiu bonus: Catalin Dezbracatu’ a fost rugat sa le faca onoarea de a le fi nas la nunta care va avea loc anul acesta.
Kiss Fm, Rin Grand Hotel si Wedding Academy multumesc tuturor participantilor si le ureaza tinerilor indragostiti “Casa de Piatra”!