BCM Elba - Dinamo, vineri de la ora 17:30

Elba revine pe parchetul salii Olimpia dupa turneul european de la Cluj si deplasarea victorioasa de la Craiova. Vineri, Leii din Banat primesc replica lui Dinamo, echipa in fata careia au avut mereu partide tensionate.
Timisorenii sunt mai linistiti dupa succesul de la Craiova, care ii urca doua locuri in clasament, dar si dupa jocul in crestere din turneul Ligii Europei Centrale de la Cluj, unde au prins treapta a treia a podiumului.
Elevii lui Dragan Petricevic au insa doua avantaje clare in fata cainilor rosii. Au invins formatia din capitala in ultimele opt jocuri consecutive si stau mai bine in clasament inaintea confruntarii directe. Elba e pe 6, cu 33 de puncte, are 12 victorii si 8 infrangeri, in timp ce Dinamo ocupa pozitia a 13-a cu 30 de puncte, 8 victorii si 14 infrangeri. Leii din Banat se bucura astfel si de avantajul terenului propriu, unde pierd greu, dar fluctuatiile din ultimele luni pot duce la un rezultat asemanator celui din partida cu Steaua, nd banatenii au pierd chiar la Timisoara.
Totusi, Elba are nevoie de victorie, care, coroborata cu un alt succes in meciul restanta din martie cu Gladiator Cluj o pot linisti in privinta asigurarii unui loc in play-off la finalul sezonului regulat.
In plus, forma buna aratata de tripleta sarba Dzambic-Pesic-Markovic in meciurile de la Cluj si Craiova sunt un alt atu spre a 9-a victorie consecutiva in fata lui Dinamo.
BCM Elba si Dinamo Bucuresti se vor intalni vineri, de la ora 17.30, in sala Olimpia. Intrarea este libera.