Ada Milea canta pentru elevii din Timisoara

Artista va urca pe scena Filarmonicii Banatul, alaturi de Bogdan Burlacianu (Bobo de la Fara Zahar), duminica, de la ora 19:00. Cei doi vor interpreta spectacolul Nasul de Nikolai Gogol, o poveste cu elemente fantastice, pentru care au scris muzica si versurile. Spectacolul care graviteaza in jurul dramei neobisnuite a unui frizer din Sankt Petersburg, trezit intr-o dimineata fara nas, interpretat, alternativ, atat de Ada Milea, cat si de Bogdan Burlacianu, si care ajunge sa concluzioneze ca Se poate trai fara creier/ Ah, ce bine se poate trai/ Dar nu se poate trai fara nas.
Biletele au fost puse in vanzare la librariile Carturesti si la casieria Filarmonicii, avand preturi de 15, 25 si 35 de lei.
Spectacolul este unul de sustinere a grupului YouthBank Timisoara, format din 13 elevi cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, de la mai multe licee din oras: C. D. Loga, Nikolaus Lenau, Ana Aslan, Emanoil Ungureanu, F. S. Nitti, Ion Mincu si Liceul de Arte Plastice.
Acestia au demarat o campanie de strangere de fonduri, in care si-au propus sa adune 2.250 de euro pana la sfarsitul lunii martie, iar Banca Romana de Dezvoltare, partener national al programuluiYouthBank, le va dubla suma, iar din acesti bani copiii vor sa finanteze proiecte ale elevilor timisoreni, care sprijina comunitatea locala.
In luna martie vom aduna de la toate liceele din oras proiectele elevilor, se va face o selectie, iar cele mai bune vor fi sprijinite din resursele noastre, a declarat Alin Boanta, membru in echipa YouthBank Timisoara.