Gaz Metan Medias - Poli Timisoara 2-6

Gaz Metan Medias - Poli Timisoara 2-6

In sezonul trecut Medias-ul a umilit-o surprinzator pe Poli Timisoara pe teren propriu. Din acest motiv, Sabau se temea de aceasta partida, iar prima repriza i-a cam dat fiori. Primul gol a fost marcat de timisoreni in minutul 27, prin Bourceanu, care a fost desemnat la finalul meciului cel mai bun jucator al partidei.

La numai 9 minute de la deschiderea scorului, Todea de la gazde reuseste printr-un sut de senzatie sa restabiliasca egalitatea. In ultimele 10 minute a primei reprize, jocul devine mai tensionat si apar primele 2 cartonase galbene incasate de oaspeti. Sfarsitul reprizei aduce un cartonas rosu pentru Lazar de la Medias, in postura de ultim aparator, in momentul in care opreste mingea cu mana de pe linia portii. Gigel Bucur executa lovitura de pedeapsa si reuseste sa readuca pe Poli Timisoara in avantaj.

Acelasi minut 45 aduce un penalty contestabil pentru gazde la un fault in marginea careului mare, prin care se readuce egalitatea pe tabela.

In repriza secunda capitanul timisorenilor Alexa, reuseste sa puncteze pentru 3-2 in minutul 62. Profitand de superioritatea numerica din teren, alb violetii se napustesc in atac si reusesc in minutul 71 sa se desprinda la 4-2 prin dubla lui Bucur.

Pana in minutul 82, oaspetii au multe faze de poarta, din care rezulta si golul de 5-2 pentru Poli, cosemnand golul trei pentru Bucur.

Timisorenii nu renunta la atac si reuseste sa puncteze prin Goga pentru scorul de 6-2. In urma acestei victorii Poli Timisoara aduna 28 de puncte, care propulseaza echipa banateana pe podium.