Duel Arad - Timis pentru Liga a III-a

Federatia Romana de Fotbal a tras la sorti perechile pentru meciurile contand pentru barajele de promovare din Liga a IV-a.
Astfel, campioana judetului Arad, Partizan Satu Mare, va da piept cu invingatoarea din judetul Timis. Situatia in primul esalon fotbalistic al judetului vecin nu este clarificata, cu o etapa inainte de final doua echipe sperand inca la primul loc. Astfel, in acest moment lider este AC Recas, ce are un avans de doua puncte fata de formatia la care evolueaza si pe care o antreneaza Romulus Buia, FC Chisoda. In penultima etapa, care s-a desfasurat marti, cei de la Recas au castigat cu 5-2 in deplasarea de la Cerneteaz. Recasul poate sa-si adjudece primul loc si prezenta la meciul de baraj ce va avea loc in judetul Hunedoara sambata, cand primeste pe teren propriu replica celor din Jimbolia. „Nu stim inca cu cine vom juca. Dar cert este ca mergem sa jucam, ne convine si ca se joaca la Hunedoara. Dar, in ceea ce priveste viitorul financiar al clubului si baza de pregatire, nu stim nimic cert", ne-a declarat Danut Drida, antrenorul celor de la Partizan Satu Mare. Meciul de baraj va avea loc in judetul Hunedoara, miercuri 17 iunie, intr-o singura mansa.
In alta ordine de idei, acesta a tinut sa ii dea o replica lui Marius Bac, presedintele celor de la Pancota, care afirmase ca echipa sa nu va mai face niciodata deplasarea la Satu Mare. „Faptul ca spune ca ii e frica de ce s-ar putea intampla este o prostie. Eu cred ca el nu a mai avut bani sa plateasca deplasarea, de aia nu au venit. Cum au putut sa vina in urma cu doua sezoane, iar acum, brusc, s-au suparat. Eu cred ca nu-i mai merge Farmacia domnului Bac", sustine Drida.