Bikers Fest 2009 Timisoara

Bikers Fest 2009 Timisoara
Bikers Fest 2009, organizat de Road Patrol, se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni, în perioada 19-21 iunie, la păduricea de la Dumbrăviţa, localitate situată la aproximativ 6 kilometri de Timişoara. Festivalul va debuta vineri seara, la ora 18, cu un inedit concurs de băut bere, urmat de concerte susţinute de Implant pentru Refuz, Vali Răcilă şi câteva trupe a căror principală specialitate sunt coverurile.

Sâmbătă se dă startul la concursuri: catapultă, rodeo, bricolaj (cel mai frumos motor), turnir şi multe altele. Ba mai mult, organizatorii pun participanţilor la dispoziţie o maşină pregătită să fie... distrusă. De asemenea, dacă participaţi la întrunire veţi avea ocazia să câştigaţi în urma unei tombole organizate de Road Patrol M.C. o excursie pentru două persoane la Budva, destinaţie turistică din Muntenegru. Sâmbătă seara, pe scenă vor mai urca trupele Truda, Toxic şi Efect, iar după miezul nopţii va avea loc un incendiar spectacol de striptease.

Reprezentanţii Road Patrol Timişoara au anunţat că preţul unui bilet pentru întreg weekend-ul este de 25 de lei.

Până la festival însă, la Atelierul de Urbanism al Municipiului Timişoara de pe strada Alba-Iulia puteţi vizita o expoziţie foto cu imagini din arhiva Road Patrol.