Tudor va conduce

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ioan Igna, a declarat, marti, ca Alexandru Tudor va fi delegat la meciul dintre Dinamo Bucuresti si FC Timisoara, din etapa a 31-a, dupa ce cluburile au ajuns la un acord in acest sens, iar arbitrii portughezi desemnati initial au refuzat sa vina in Romania.
"Tudor era retinut de la delegari, asa ca il putem folosi cand avem nevoie de el. Sper ca prestatia lui sa fie de un nivel cat mai inalt. El poate arbitra mult mai bine decat au facut-o arbitrii straini care au fost la ultimele meciuri in Liga I", a precizat seful CCA.
Gruparea banateana a propus forului condus de Ioan Igna ca partida cu Dinamo sa fie condusa la centru de Alexandru Tudor. Ulterior, presedintele executiv al liderului Ligii I, Cristian Borcea, si-a dat si el acordul verbal.
Cei doi asistenti vor fi selectionati din randul arbitrilor de tusa care au primit cele mai mari note din partea observatorilor in acest sezon al Ligii I.
Meciul Dinamo - FC Timisoara se va disputa duminica, cu incepere de la ora 20,30, si va fi transmis in direct de GSP TV.