Targul Gaudeamus 2009

Targul Gaudeamus 2009

Incepand de maine si pana duminica, in incinta unui pavilion expozitional mobil amplasat in Piata Unirii din Timisoara se va desfasura cea de-a cincea editie a Targului de Carte "Gaudeamus" - deschiderea oficiala fiind programata pentru maine, la ora 13,15. Tot maine, de la ora 18, este programata lansarea volumului "Prima din cele 7 taine" de Elena Dalida Groza, in prezentarea scriitorului Claudiu Ariesanu.
O alta lansare, a trilogiei "Asimetria Dunarii" semnata de Adam Puslojici si aparuta la Editura Proema, va avea loc joi, de la ora 14, in vreme ce vineri, de la ora 14, va avea loc faza regionala a concursului "Lectura la doi pasi", iar duminica, de la ora 13,15, vor fi decernate premiile targului. Ca si la editiile precedente, manifestarea este organizata in colaborare cu Societatea Romana de Radiodifuziune si Radio Timisoara.
In incinta amenajata, va fi organizat traditionalul "Cos al Targului", care va reuni donatiile de carte venite atat din partea expozantilor, cat si a vizitatorilor. La aceasta editie, si-au anuntat participarea 36 de expozanti, in randul carora se numara edituri, librarii, dar si institute universitare din Bucuresti, Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Targu Jiu, Targu Mures, precum si Timisoara. Programul de vizitare a targului este urmatorul: miercuri - sambata intre orele 11 si 20, duminica, intre orele 10 si 15. Intrarea este libera.