Nunta

Nu mai dureaza mult pana la Pastele. Dupa incepe periaoda nuntilor. Orice nunta care se respecta si orice mireasa cu pretentii, nu alege ca si locatie de nunta, cantinele scolare. Candva era la moda, dar nunta este ceva cu ce ne laudam, scotem in evidenta statutul social. Traim intr-o lume a fitelor si a carcotasilor. Cumparam rochii de mirease scumpe, platim cantaret cunoscut pentru nunta cu onorariu consistent, locatie de nunta sa fie cat mai de lux cu putinta. Ajungem la tort de nunta, unde vrei ca modelul de tort sa fie cat mai unic, nu vrem ca sa copiem alta nunta, sa ne regasim modelul de tort de nunta in pozele cunoscutiilor, care deja au facut nunta.
Daca suntem din Timisoara, mergem la Cofetaria Codrina, ca ei pot sa realizeze orice model de tort de nunta, ca sunt cei mai cunoscuti cand te referi la torturi nunta.
Sa nu uitam de verighete. Verighetele sunt partea cea mai dificila din alegerile pentru nunta. Pai se poate sa ai verighete identice cu careva? Si sa te gandesti ca porti toata viata verighete ca si te miri cine! Nu se poate asta. Nu-i indicat. Ne afecteaza imaginea de fitosi. Deci mergem sa ne facem verighete la Noblesse, ca ei au modele unicat la verighete. Si dute si ametestel pe domnul Dan, ca sa iti dai importanta, ca esti cine stie ce vedeta. Poate cand vedem ca au si diamante si perle, ne facem interesati de ele, ca sa parem ca avem buget, deci suntem cu pedigri, mostenit din parinti campioni.
Si uite asa se risipesc mii de euro, dar la capitolul imagine, facem invidios si pe cel mai mare dusman an nostru.