Va invitam sa treceti pragul
la restaurant de Noului An alaturi de noi, cu un meniu si un program artistic traditional
romanesc, in cele doua sali puse la dispozitie pentru Revelion 2017.
Meniul Revelion 2017
Aperitiv:
- Tartina cu somon
- Bruscheta cu rosii si busuioc
- Rosii cherry cu bule de mozzarella si pesto
- Minisnitele de pui
- Rulada de spanac cu chorizo
- Grisina cu crema de branza si prosciutto
- Ciuperci la cuptor cu bacon si cascaval
- Ficatei de pui in bacon
- Roll sunca Praga cu sos de hrean
- Baghete Feta cu verdeturi
- Barcuta cu salata de ton
- Chiftelute aromatizate cu susan
- Barcuta de ardei cu ricotta
- Nufar de rosie cu branza sau vinete
- Dobos cu sunca Praga si cascaval
- Masline
- cu mamaliguta, costita, smantana si ardei iute
- Ceafa de porc la cuptor
- Steak de pui Caprese
- Cartofi la cuptor cu rozmarin
- Salata asoratata de muraturi
- Tort cu mousse de ciocolată
- Apa plata, minerala
- Sucuri Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweps
- Sucuri Santal Orange si Peach
- Bere Heineken
- Palinca
- Whiskey Ballantines, J&B
- Angelli Cherry, Angelli Chocolate, Prosecco
- Vin alb Feteasca Regala Recas
- Vin rosu Merlot Recas
- Sampanie la trecerea intre ani
- Cafea Lavazza,
- Cafea decofeinizata Lavazza
- Capucino
- Selectie de ceaiuri Lipton
- Solisti: Anicuta Popovici, Septimiu Onea
- Formatia: Luta Popovici
- DJ Claudiu – Sigi Music, schela lumini, lumini ambientale