Plic Crina s-a impus la editie 1 a Cupei de Table La Rousse

Duminica 26.02.2012 la restaurantul La Rousse din Timisoara s-a rescris istoria la prima editie a Cupei de Table La Rousse din 2012 organizata de Asociatia Peter Sport, unde Plic Crina este prima castigatoare la o competitiile cu zaruri organizate in orasul de pe Bega.

Sistemul de joc aplicat a fost cel eliminatoriu, iar la startul competitiei s-au inscris 104 concurenti, din care 7 au fost reprezentante a sexului frumos, care au reusit sa domine competitia.
Dupa 6 tururi de joc, s-a ajuns la finala mica, jucata intre Avram Eusebiu si Lupas Vasile, in care primul s-a impus cu 5-3.
In finala mare avea sa se intalneasca Chiriac Vasile si Plic Crina, concurenta ce castigase in meciul disputat in runda 5 impotriva lui Avram Eusebiu cu 6-0 si pornea ca si favorita in actul final.



Inceputul de meci este in favoarea lui Chiriac Vasile, care reuseste sa castige cu martz prima linie, dar pierde tot cu martz linia urmatoare, ca mai apoi sa se vada condus de Crina cu 3-2, iar in final sa piarda tot cu martz, scorul final fiind 5-3 pentru adversara sa.
Plic Crina reuseste sa castige competitia si sa devina prima reprezentanta a sexului frumos care se impune in competitiile cu zaruri organizate in Timisoara.
Primii 3 clasati au fost rasplatiti cu premii in bani, cupe si medalii.
Asociatia Peter Sport va invita in 17-18 martie 2012 sa participati la Cupa de Rummy Timisoara 2012, la Iulius Mall, iar in 12-13 mai 2012 la etapa a II - a a Campionatului de Table.

tags: Cupa de Table La Rousse , Plic Crina , Chiriac Vasile , Avram Eusebiu