Cursuri de vals in Timisoara

Clubul All Dance din Timisoara sustine cursuri de vals pentru adulti, copii si miri, la nivel de incepatori, avansati si pentru performanta.
















Originile valsului sunt controversate. Il revendica nu mai putin de patru tari (Austria, Germania, Franta sau Polonia). Un singur lucru este, insa, sigur: daca nu ar fi aparut valsul, am fi dansat pentru totdeauna in grup si niciodata in doi.

Aparitia valsului a adus barbatul si femeia fata in fata. Chiar daca in epoca de inceput a acestui dans, distanta dintre cei doi parteneri era considerabil de mare, li se permitea, totusi, pentru prima data, sa schimbe in mod direct priviri sau gesturi.

Acest lucru nu se intampla in cazul dansurilor in grup si in niciun alt moment al vietii lor de societate. Astfel ca, sala de bal a devenit zona zero a indragostitilor sau a celor care doreau sa se casatoreasca, iar aceasta a fost principala cauza pentru care valsul a intrat in dizgratia bisericii.

Un episod important in istoria valsului a fost generat de Johann Strauss care este considerat parintele valsului vienez. Prin cele 250 de valsuri compuse pe care le-a promovat cu ajutorul propriei orchestre, Strauss a imbogatit considerabil acest dans si l-a facut celebru.

All Dance Timisoara - cursuri de vals
- Adresa: Timisoara
- Telefon: 0767795952 / 0745495325 - Instructor: Pupaza Alin.
tags: Cursuri de vals in Timisoara