Un om al strazii a decapitat o vanzatoare si a fugit din magazin cu capul in mana

O femeie de nationalitate britanica, in varsta de 60 de ani, care lucra intr-un magazin de produse chinezesti, dintr-un centru comercial din localitatea turística Los Cristianos in Arona (Tenerife – Spania), a fost decapitata de un om al strazii.


Agresiunea a avut loc la ora 10.30 (12.30 ora Romaniei), cand atacatorul, un bulgar de 26 de ani, dupa ce a atacat victima si a decapitat-o, a iesit din magazin cu capul acesteia aratandu-l tuturor trecatorilor stupefiati.
Mai multi martori ai nefericitului eveniment au incercat sa il prinda pe faptas, dar acest lucru a fost imposibil, pana la venirea echipajelor de politie.
Din informatiile obtinute pana in prezent, se pare ca agresorul si victima nu se cunosteau. Primarul din Arona a declarat ca aceasta e cea mai oribila crima ce a avut loc in acest tinut.
Despre asasin se stie ca este cetatean bulgar, cu antecedente penale, care locuia intr-o casa abandonata si se pare ca suferea de tulburari mintale, deoarece de mai multe ori a fost vazut pe strada strigand ca el este Dumnezeu si ca a venit pe pamant sa faca dreptate.

Sursa: http://www.tenerifesite.es/tenerife/un-mendigo-entra-en-una-tienda-en-tenerife-y-decapita-a-la-dependienta.html