Inchiderea circulatiei rutiere pe Brancoveanu

De luni, 16 mai 2011, potrivit deciziei Comisiei de Circulatie, se va inchide circulatia rutiera pe b-dul Brancoveanu, pe tronsonul cuprins intre strazile Porumbescu si Rusu Sirianu, inclusiv in intersectia de la Rusu Sirianu, fara a afecta insa intersectiei Brancoveanu cu Porumbescu.


Din data de 11 mai 2011, au inceput lucrarile de reabilitare ale bulevardului Brancoveanu, tronsonul str. Porumbescu si str. Liviu Rebreanu.In prima etapa, din 11 mai 2011, a fost restrictionata circulatia pe tronsonul str. Porumbescu – str. Rusu Sirianu si se circula pe un singur sens pana luni 16 mai, cand se va opri traficul rutier pe ambele sensuri.
Vor fi modificate indicatoarele, astfel incat sa fie permisa circulatia rutiera pe strazile adiacente. Interdictia de circulatie rutiera este valabila de luni 16 mai 2011 pana la data de 15 august 2011.
Se realizeaza, in aceasta zona, lucrari de inlocuire a retelei de termoficare, de apa si de gaz, urmate de reabilitarea intregii trame stradale (carosabil si trotuare) si se vor amenaja locuri de parcare.