Programul lunii aprilie, la Teatrul National Timisoara

Luna aprilie a debutat la Teatrul National Timisoara cu o noua premiera, programata joi, 1 aprilie, la ora 19, in Sala Mare. „Suntem happy!", piesa lui Alan Bennett, spectacol semnat de Petre Bokor, i-a avut in distributie pe Doru Iosif, Irene Flamann, Colin Buzoianu, Laura Avarvari, Malina Petre, Ioan Strugari, Valentin Ivanciuc, Benone Viziteu si Cristian Szekeres.
Urmatoarele spectacole din luna aprilie sunt programate, dupa cum urmeaza:
sambata, 10 aprile, de la ora 19, in Sala Mare, „Remember" dupa Mateiu I. Caragiale, un spectacol de Razvan Mazilu;
duminica, 11 aprilie, de la 21, in Studio 5, „Viata lights, moarte fara filtru", de Andrei Ursu, regia de Felix Crainicu;
miercuri, 12 aprilie, de la ora 21, in Sala 2, „Cum traverseaza Barbie criza mondiala", de Mihaela Michailov, un spectacol de Alexandra Badea;
vineri, 16 aprilie, de la ora 17, in Studio 5, „Aeroport", de Stefan Caraman, in regia lui Ion-Ardeal Ieremia;
vineri, 16 aprilie, de la ora 19, in Sala 2, „Bye bye America", de Carmen Dominte, un spectacol de Cristian Ban;
marti, 20 aprilie, de la ora 19, in Sala Mare, „Suntem happy!", de Alan Bennett, in regia lui Petre Bokor;
miercuri, 21 aprilie, de la ora 11, in Sala Mare, „Alba ca Zapada" – concept de Mirela Puia;
joi, 22 aprilie, de la ora 19, in Sala Mare, „Offside" – un concept de Luminita Tulgara;
sambata, 24 aprilie, de la ora 19, in Sala Mare, „Suntem happy!", de Alan Bennett, in regia lui Petre Bokor;
luni, 26 aprilie, si miercuri, 28 aprilie, de la ora 19, in Sala 2, „Piata Roosevelt", de Dea Loher, un spectacol de Radu Afrim.
Luna aprilie se incheie cu o alta premiera, joi, 29 aprilie, de la ora 19, in Studio 5, fiind vorba despre piesa lui Slawomir Mro?ek, „Priveliste minunata spre catedrala". In regia lui Sabin Popescu, piesa pune in scena aparent nevinovata vizita a unei femei la un muzeu dintr-un oras anonim de undeva, din Balcani, care se transforma intr-o intalnire fatala.
Teatrul National din Timisoara are pregatit, la inceputul lunii aprilie, pe data de 8, un spectacol in deplasare, in cadrul manifestarii Intalnirile Europene de Teatru „Necunoscutii de langa noi". Cu aceasta ocazie, la Teatrul Polski Poznan, din Polonia, se va pune in scena „Boala familiei M", de Fausto Paravidino, un spectacol de Radu Afrim.