Tratament impartial

Azi am fost suparat de faptul ca cei de la Confort/Izometal, asfaltau drumul din spatele Prefecturii din Timisoara. Era sambata, in jur de ora 14:00.
Pai ca sa nu-i deranjeze pe domnii de la Prefectura in cursul saptamanii, sa nu cumva sa aiba probleme cu locurile de parcare, se poate sa lucreze si sambata.
Asta e tratament impartial. Tot aceiasi firma astfalteaza si pe Calea Torontalului, dar aici doar in cursul saptamanii, cu viteza melcului, incurcand circulatia si formand masinile cozi de kilometrii uneori. Dar nu asta e marea problema, ci munca de proasta calitate ce o presteaza. Dupa ce au plombat partea carosabila, diferenta de nivel iti da senzatia cand conduci ca esti pe macadan. Si ii vezi in echipe de cate sapte oameni pe marginea soselei, plimbandu-se cu lopetiile pe umeri, de parca vin de la cosit. Si dupa ninsoarea de saptamana asta, deja plombele incep sa se imprastie pe drum. Halal lucrare. E perioada de criza si facem rabat de la calitate, atat la materiale cat si la profesionalismul personalului.
Intrebare: domnii de la Prefectura au doua perechi, de se munceste sambata langa Prefectura?