Alimente naturale la Enigma Timisoara

Alimente naturale

Inainte de anii '90 nu se punea problema daca alimentele sunt naturale sau ba. Lipsa lor ne determina sa nu ne gandim la asta. Pe atunci importurile nu erau asa mari si tananii nostrii asigurar productia de legume, fructe si multe altele.
In zilele timpurilor actuale, oferte comerciantilor este foarte generoasa, dar am inceput sa avem o educatie legata de alimentatie. Acest motiv ne determina sa consumam alimente cu cat mai putine E-uri, sa fim atenti la data de expirare a produselor, mai ales dupa patanile cu marile supermarketuri.

Alimente naturale in Timisoara


Sunt persoane care fac diferenta dintre produse naturale si produse naturiste. Cele din urma nu exista. Cei care stiu sa faca aceasta diferenta sunt cei de la Enigma din Timisoara.
Datorita experientei si cecerii consumatorilor, au venit pe piata din Timisoara cu oferta de produse naturale. Aceste produse se adreseaza celor ce apreciaza un produs natural si mai ales BIO.

Alimente pentru diabetici

O placuta surpriza a fost faptul ca exista pe rafturile magazinului si produse destinate diabeticilor, lucru care este de admirat. Pentru acest segment de consumatori oferta este foarte complexa, clientul putand sa aleaga de la biscuiti si dulciuri, pana la paste fainoasa si mezeluri.

Pentru a va convinge de cele spuse, magazinul Enigma va asteapta sa-l vizitati pe Str. Eugeniu de Savoya, Nr. 7 din Timisoara, Real 3 Est si Iulius Mall