Unirea Urziceni – Poli Timişoara 0-0

Meciul dintre cele mai bune formații ale sezonului trecut, Unirea Urziceni și Poli Timișoara, s-a incheiat cu o remiza alba, scor 0-0, sambata seara.
Partida nu a fost lipsita de controverse, pornite de la un gol inscris de Arman Karamyan in minutul 18 și anulat de arbitrul Alexandru Deaconu, la semnalizarea asistentului. Cu șase minute inainte de final, Alexa a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, patronul Timișoarei, Marian Iancu, declarand apoi ca arbitrajul a fost șmecheresc.
"Este un arbitraj care nu mai pacalește pe nimeni. Un arbitraj șmecheresc, de București. La un moment dat aveam 4-5 cartonașe galbene, fara sa fie justificate", a declarat Marian Iancu. Antrenorul sau, Ovidiu Sabau, l-a contrazis insa: "Arbitrajul a fost foarte bun, echilibrat, echidistant. Așa trebuie sa fie mereu!"
Sabau a mai declarat și ca acesta a fost cel mai bun meci de cand antreneaza la Timisoara. "Ne-am creat foarte multe ocazii si am fi meritat o victorie. Adversarul a reusit sa ne blocheze in momentele in care noi trebuia sa marcam", a spus Sabau.
Si Mihai Stoica a recunoscut ca Poli Timisoara a jucat foarte bine, insa l-a atacat pe Marian Iancu pentru declaratiile facute mai ales inainte de meci. Patronul banatenilor declarase ca "Bucsaru (n.r. finantatorul Unirii Urziceni) este un fel de Penescu II (n.r. patronul FC Arges arestat pentru coruptie)", insa MM Stoica a catalogat declaratia lui Iancu drept un gest de lasitate. "Stie ca patronul nostru nu o sa ii raspunda, pentru ca nu se coboara la nivelul lui, d-aia spune ce spune", a explicat Mihai Stoica.