O masina numita dorinta

O zi de vara, cu nimic diferita de altele. Ma aflu la lucru, mai exact la o lansare unui nou model de automobil. Inconjurati de colegii de breasla, organizatorii incep sa ne impresioneze cu detaliile tehnice despre noua masina. Si fraze tehnice se scurg pe linga mine si astept momentul in care se trece la drive test sau mai bine zis la proba. Si dupa ce gazdele cu zambetul pe buze ne poftesc la masini, incepe aventura.
In prima faza ma amplasez pe bancheta din spate, sa ma simt rasfatat, ca am sofer la dispozitie. Spatiul este generos si stau foarte confortabil. O parte a treseului o parcurgem prin traficul infernal. Cu toate masinile din jur, ma simt important. Soferii din jurul nostru arunca priviri invidioase spre noi, sau mai exact spre masina in care ma aflu. Design-ul masinii este uimitor si face ca masina sa nu treaca neobservata.
Circulatia bara in bara, scoate in evidenta un sitem de franare de calitate. Inceputul este promitator. La sectiunea impresie masina se comporta excelent in oras. Dupa 10 minute ne aflam cu orizontul in fata, gata sa probam masina in afara orasului. Drumurile romanesti scot in evidenta suspensia perfect adaptata la un astfel de drum. Cu o lina apasare a pedalei de acceleratie, masina ma tinteste confortabil in scaun. Si acum acul vitezometrului se inalta in scurt timp spre o viteza care iti confera superioritate fata de participantii din trafic.
E timpul sa simt senzatia din scaunul din dreapta soferului. Incepem cu o demarare sportiva pentru a testa daca tinerii o vor percepe ca pe o masina sport. O accelerare scurta si simt cum ma adancesc in spatarul scaunului. Senzatia este amplificata in momentul cand se schimba treapta de viteza. Masina demonstreza ca te poti baza pe ea cand este nevoie, conferindu-ti siguranta in conditiile mai dificile de drum. In scurt timp ajungem la locul de unde am plecat. Afisez un zambet multumitor ca sunt printre primii ce au avut placerea sa se afle in aceasta masina, ajungand la concluzia:
Sunt pregatit pentru o noua clasa! Noul Polo, un vis devenit realitate!