Vreau titlul si Cupa

Vali Velcea a venit la spartul targului
Antrenorul interimar al lui FC Timisoara, Vali Velcea, a declarat ca isi doreste sa cucereasca trofeul Cupei Romaniei si a recunoscut ca se gandeste chiar si la titlul de campion.
Demiterea lui Gabi Balint de pe banca lui FC Timisoara dupa infrangerea din etapa trecuta, 1-2 acasa cu Unirea Urziceni, l-a adus pe secundul Vali Velcea intr-o pozitie mai mult decat favorabila. Interimarul ar putea castiga ambele trofee interne in doar doua partide petrecute pe banca banatenilor. Astfel, daca Timisoara va castiga cu FC Brasov, va primi cele sase puncte de la FIFA, iar Unirea Urziceni va fi invinsa de Steaua, titlul va poposi in Banat. Alexa & Co. sunt deja calificati in finala Cupei Romaniei, unde se vor lupta pentru trofeu cu detinatoarea en titre, CFR Cluj.
„Ne asteapta doua meciuri decisive pentru cariera mea de antrenor, dar si pentru unii jucatori din lotul nostru. E vorba de viitorul unora dintre ei, dar si pentru imaginea clubului in care s-a investit atata in ultimul timp. Voi incerca sa aduc Cupa la Timisoara, iar daca se poate, chiar si titlul", a anuntat Velcea.
Antrenorul a recunoscut ca meciul din ultima etapa a Ligii I, cu FC Brasov, va fi unul foarte greu, dar se bazeaza pe faptul ca elevii sai sunt foarte motivati. „Jucatorii sunt concentrati si mi-e foarte usor sa lucrez cu ei acum, nici nu mai trebuie sa-i motivez sau sa-i mobilizez. Nu are rost sa mai incerc ceva in acest sens, stie fiecare ce are de facut. Jucam numai la victorie la Brasov. Avem ca atu viteza de joc superioara si fazele fixe. Brasovenii nu vor fi relaxati deloc, chiar daca e ultimul meci al sezonului, dar si al lui Razvan la echipa", a mai spus antrenorul interimar al lui FC Timisoara.
Vali Velcea a mentionat ca sunt sanse mici sa ocupe functia de antrenor principal si dupa finalul sezonului, deoarece va obtine licenta PRO cel mai devreme in luna decembrie.