Poli Timisoara admisa de UEFA

Secretarul general al UEFA, David Taylor, a trimis, vineri, clubului FC Timisoara confirmarea ca banatenii vor putea particpa in sezonul 200-2010 al Ligii Campionilor, dupa ce reprezentantii forului european au verificat dosarul de inscriere, informeaza site-ul formatiei de pe Bega.
"Dupa o atenta verificare a documentelor necesare pentru a fi eligibil a partipa in Liga Campionilor, UEFA are placerea sa va informeze ca ati fost admisi in competitia din sezonul 2009-2010", se arata in documentul trimis de David Taylor timisorenilor.
FC Timisoara a terminat campionatul pe locul 3, dar dupa ce a primit cele 6 puncte inapoi de la TAS a urcat pe locul doi in clasament, depasind-o pe Dinamo. Banatenii vor evolua astfel in turul 3 priliminar al Ligii Campionilor, acolo unde ar putea intalni formatii precum Sahtior Donetk, Sporting Lisabona, Andrelecht Bruxelles, Celtic Glasgow sau Panthinaikos Atena.
In cazul in care timisorenii vor merge mai departe, in runda play-off vor juca impotriva uneia din formatiile Arsenal, Atletico Madrid, Olympique Lyon, Fiorentina sau VfB Stuttgart.