DN 7 inchis

Sfarsitul de saptamana le da batai de cap soferilor care ar vrea sa circule pe drumul national 7, Arad-Deva. De sambata pana luni drumul va fi inchis circulatiei publice din cauza unor lucrari de infrastructura. Cei care au drum in weekend pe aceasta ruta trebuie sa foloseasca rute ocolitoare ca sa ajunga la destinatie.
Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara inchide in acest sfarsit de saptamana drumul national 7 Arad-Deva din cauza lucrarilor de inlocuire a podetelor dintre localitatile Lesnic si Sacamas si din localitatea Batuta. Inlocuirea dalelor si a liniilor de cale ferata dintre localitatea Vladimirescu si Arad este un alt motiv pentru care circulatia pe DN7 va fi oprita.
Cei care au drum pe relatia Nadlac-Arad-Deva pot folosi rute ocolitoare pe DN7 Nadlac-Arad, DN 69 Arad-Timisoara, DN 6 Timisoara-Lugoj-Caransebes, DN 68 Caransebes-Hateg, DN 66 Hateg-Simeria si DN7 Simeria-Deva. Pentru relatia Deva-Arad soferii trebuie sa ocoleasca pe drumul national 76 Deva-Brad-Varfurile, DN79A Varfurile-Ineu-Chisineu Cris si DN 79 Chisineu Cris-Arad. Cei care vor sa ajunga de la Varsand la Deva pot folosi ruta ocolitoare de pe DN79A Varsand-Chisineu Cris-Ineu-Varfurile si de pe drumul national 76 Varfurile-Brad- Deva. Circulatia riveranilor este permisa in acest weekend pe DN7 doar de la Deva la Lesnic, de la Sacamas pana la intrarea in localitatea Batuta si de la iesirea din Batuta pana in comuna Vladimirescu.