Moto Bike Mania

Moto Bike Mania
Azi, la ora 19, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara inaugureaza, la Centrul Regional de Afaceri, cea de-a cincea editie a Salonului national de motociclete, biciclete si accesorii, ce se va desfasura pe parcursul a patru zile, pana duminica inclusiv. Evenimentul Moto Bike Mania este deja traditional, fiind asteptat de comunitatea moto din Timisoara.
Expozitia ocupa o suprafata de 2.000 mp in interior si exterior, la ea participand peste 25 de expozanti. Pe spatiul exterior sunt organizate mai multe demonstratii, constand din acrobatii, test driving-uri si concursuri. De remarcat prezentarea ultimelor modele de motociclete si ATV-uri ale firmei japoneze Honda, care a deschis nu de mult timp, la Timisoara, o reprezentanta, prima din zona de vest a tarii.
Programul conex al expozitiei, realizat in colaborare cu mai multe asociatii de profil din tara, cuprinde si lansarea a doua campanii nationale: "Atentie la motociclisti", campanie desfasurata de Asociatia Timisoara Bikers - partener principal al evenimentului si "Viata pe scooter", initiativa a revistei Scooter Fun si Politia Romana. Expozitia poate fi vizitata de joi pana duminica, intre orele 11- 20. Biletul de intrare costa cinci lei. Copiii pana la 14 ani si pensionarii au acces gratuit.