Card MedLife Timisoara

Card MedLife Timisoara

www.medlife.ro
0256/206000
B-dul General Ion Dragalina, Nr. 37 A

Card MedLife de fidelitate (6 % reducere la serviciile din cadrul Hyperclinicii MedLife) de la 1 mai cu durata nedeterminata pentru orice persoana cu domiciliul stabil in Romania si care a implinit 14 ani. Nu implica nici un cost din partea pacientului pentru emiterea cardului, doar se completeaza un formular de inscriere si in termen de 15 zile se emit cardurile tip "carte de credit".
Pacientii vor fi contactati telefonic de catre angajatii de la MedLife, in momentul in care au fost emise cardurile MedLife. Ele se ridica de la receptia MedLife.

Promotie lunara MedLife – in fiecare luna MedLife Timisoara, face reduceri la o analiza medicala plus serviciile din cadrul unei specialitati.

Promotie luna Mai la Medlife - Analiza gratuita : Glicemie + Consultatie ORL 10 % reducere.

Card MedLife 10 % reducere - sunt valabile pentru o singura prezentare in cadrul Hyperclinicii MedLife si se acorda o reducere de 10 % . Aceste carduri au fost distribuite prin oras, cutii postale etc.

Descriere specialitate ORL

In cadrul serviciului de ORL de la MedLife va oferim consultatii de specialitate pentru adulti si copii, tratamente specifice, electrocauterizari.

Cabinetul ORL de la MedLife, e dotat cu echipament de exceptie, de ultima generatie: audiometru, combina ORL ATMOS, sistem video cu scop diagnostic in afectiunile rinosinuzale, faringiene si laringiene.

PROMOTIE LUNA MAI la MedLife: la orice consultatie se va aplica o reducere de 10%.